Integrativ terapi er

 -  en solid teoretisk, faglig og vitenskapelig forankret psykoterapeutisk retning

 -  rettet mot både individer og grupper, med fokus på helse, støtte, mestring og personlig utvikling

 -  ressursorientert, kroppsbevisst og kreativitetsfremmende, med blikk for hele mennesket i hele sin livssammenheng

Aldring og psykisk helse - jubileumskonferanse

Aldring og psykisk helse - jubileumskonferanse

30.-31. august arrangerer vi jubileumskonferanse med tema Aldring og psykisk helse, på Borge Hotell, Tønsberg. Konferansen er åpen for alle interesserte, og er godkjent av Norsk psykologforening som 12 t vedlikeholdskurs for spesialister. Et rikholdig program med foredrag og workshops avsluttes med jubileumsmiddag lørdag 31. august. Program og påmeldingsinformasjon på neste side!

Les mer
Veiledningsseminar med Gudrun Nordmo!

Veiledningsseminar med Gudrun Nordmo!

Vi gjentar tidligere suksess med veiledningsseminar på zoom - og vi har vært heldige å få Gudrun Nordmo som supervisor også i år! Dette åtte timers seminaret avholdes lørdag 20. april 2024, tentativt fra kl 1000 - 1900 med en god pause midt i.

Les mer
Konkurranse: ny logo til NFIT

Konkurranse: ny logo til NFIT

I anledning jubileumsåret utlyser vi nå en konkurranse som vi håper skal gi NFIT en ny logo! Vi bruker nå dels en logo med bare navnet, slik som øverst på hjemmesiden, og dels en logo basert på maleriet “Tempel ved havet” av Skjoldvor Wiseth. Ingen av disse er tilrettelagt for digital bruk, og kvaliteten blir dermed ikke så bra. Vi lokker med gratis deltakelse på jubileumskonferansen som premie - send inn bidrag innen 1. juni 2024! Klikk deg videre for å se kriteriene:

Les mer
Webinarer: digital veiledning, terapi og etterutd.

Webinarer: digital veiledning, terapi og etterutd.

NFIT tilbyr en åpen webinar-serie med tema "Veiledning, etterutdanning og terapi på digitale plattformer". Webinaret går over tre kvelder á 2 timer, i alt 6 timer, men det er mulig å delta på bare enkeltwebinarer om det ønskes. Nå har vi vært innom bruk av kreative teknikker i veiledning, profesjonell faglig oppdatering - og da gjenstår del III: "Tele-psychotherapy as possibility and challenge" med Claudia Höfner, den 18. april. Påmelding til beritaanesen@gmail.com

Les mer
Visst finnes en enhetlig integrativ terapi

Visst finnes en enhetlig integrativ terapi

Psykologtidsskriftet har nå publisert "Visst finnes en enhetlig integrativ terapi" (Sjøberg, J., Grøndahl, S., Ringel, H. & Aanesen, B. (2024). Tidsskrift for norsk psykologforening 61/2 s. 136-137) - klikk deg videre for link. Teksten er et tilsvar til en vitenskapelig artikkel av Oddli og Kjøs (Oddli, H.W. & Kjøs, P. (2023): Integrativ terapi. Tidsskrift for Norsk psykologforening, 60/12, s. 860-871).

Les mer
NFIT er medlem av Akademisk Studieforbund.  Interessert i våre kurs og utdanninger? Ta kontakt for mer informasjon!